Om Inessa og Klinikken

Inessa

Er du interesseret i at lære mere om klinikken? Vil du læse lidt om behandlerne og min baggrund? Leder du efter Åbningstider, Kontakt informationer og betalings muligheder? Så finder du svarene på denne side.

CphMassage.dk er en del af min Sunheds & Skønhedsklinik Klinik Inessa der desuden har hjemmesiderne Inessa.dk, CphNegle.dk, CopenhagenBeauty.dk, CphBeauty.dk. Siderne er integrerede så du ikke mærker når du browser imellem dem. 

Ryg massage

Kontakt Information:

Du kan kontakte os her:

 Email:

Info @ CphMassage.dk

(Fjern mellemrummene omkring @)

Adresse:

Klinik Inessa – Cph Massage

Solrød Center 36  1.

DK – 2680 Solrød Strand

Telefon: 61 7000 55

Afslappende afstressende massage

Massage Priser

Alle Massage Services:

30 Min……………………….. Dkr. 225,-

60 Min……………………….. Dkr. 425,-

Fokus på dine behov…. Hvis der ikke er en booking lige efter din tid – får du massage i hele den bookede tid. Er der en booking umiddelbart efter, er det desværre nødvendigt at fratrække 5 min omklædningstid, for at undgå ventetid.

Hvordan kan jeg betale?

Vi modtager aktuelt betaling som:

Mobile Pay – Foretrækkes

Kontant 

Gave kort

Hvem er Jeg?

Jeg er indehaver af Massage, fodpleje og Skønheds klinikken Inessa. Her servicerer mine kollegaer og jeg kunder fra hele Sjælland – de fleste fra Greve, Solrød og Køge. Indenfor massage er jeg speciel uddannet som medicinsk massør. Jeg er desuden certificeret massør i Fysiurgisk Massage, Gravid Massage og Sport Massage. Jeg har sammenlagt arbejdet mere end 10 år med massage.  Medicinsk Massage omhandler hjælp til klienter med specielle udfordringer.  Eks muskel spændinger, ondt i ryggen, hovedpine men også vand i kroppen, restless legs (urolige ben) eller behandling af overvægt for kunder der af forskellige årsager kan have svært ved at dyrke sport. Alle behandlere i klinikken er uddannet i de services de tilbyder.  

Mit arbejde bringer mig en masse glæde når jeg ser, hvor glade mine kunder er for resultatet. Der er oftest et bestemt problem der har gjort at kunden har henvendt sig – mit arbejde er først gjort når du har fået løst de udfordringer du i første omgang henvendte dig med. Jeg er sikker på at du også vil være tilfreds, hvis du vælger at benytte vores services. Vi glæder os til at se dig!

Inessa Lomholt

Åbningstider

Mandag 9 – 19

Tirsdag Lukket

Onsdag 9 – 18

Torsdag 9 – 18

Fredag 8.30 – 17.30

Lørdag 8.30 – 16

Søndag Lukket.

Skriv email ved behov for tider i.f.m. bryllup eller andet speciel arrangement. Du kan altid se ledige tider under “Bestil tid“.

Uddannet massør

Læs mere om Massage Behandlingerne her:

Du har måske også brug for:

Hvem er mine Massage kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, Roskilde, Ishøj og Køge. Det er kvinder, piger og mænd i alle aldre fra helt unge på 10-12 år og op til kunder i 80’erne.