Hoved Massage til behandling af spændinger, hovedpine og ubehag

Hoved massage

Har du ofte spændinger i hovedet eller ansigt? Måske arbejder dine øjne så hårdt at du ubevidst spænder meget i hoved muskulaturen? Har du ofte hovedpine? Spændinger og stress er årsag til en meget stor del af hovedpiner og problemer med muskulaturen omkring hoved, ansigt og nakke. Professionel hoved massage kan i mange tilfælde lindre eller løse problemet. Book tider og læs mere nedenfor

Hovedpine

Hovedpine og Spændinger i ansigt eller hoved

Du kender det sikkert godt. Det spænder eller gør igen ondt i hovedet og du ved at dagen sandsynligvis bliver lang og hård at komme igennem. Der er flere forskellige slags hovedpine – men fælles for dem alle, er at de kan være voldsomt generende. Den hyppigst forekommende er spændings hovedpine, men mange lider også af decideret migræne i større eller mindre omfang.

Massage kan ofte hjælpe mod hovedpine – specielt spændingshovedpine – har massage en god effekt på. Har du hovedpine igennem længere tid anbefaler jeg altid at du ser en læge.

Mange vælger også hoved massage som en wellness massage, ganske enkelt fordi det også er afslappende og afstressende at få hoved og ansigts massage. 

Da normal massage olie let kan fedte i håret ved hoved massage – benytter vi en speciel hoved massage creme, der sikrer en behagelig hoved massage uden at hverken ansigt eller håret bliver fedtet.

Hoved massage creme

Massage Priser

Alle Massage Services:

30 Min……………………….. Dkr. 225,-

60 Min……………………….. Dkr. 425,-

Fokus på dine behov…. Hvis der ikke er en booking lige efter din tid – får du massage i hele den bookede tid. Er der en booking umiddelbart efter, er det desværre nødvendigt at fratrække 5 min omklædningstid, for at undgå ventetid.

Hvordan Foregår Hoved Massage?

Massage af ømme muskler eller smerter foregår forskelligt. Det afhænger af hvilket væv der er påvirket, gør ondt eller er spændt. Det er desuden vigtigt at undersøge om spændingerne kommer fra stress, fra overbelastning, forkert arbejdsstilling eller problemer med øjn muskulaturen. Vi vil fokusere på hvor smerterne og spændingerne stammer fra og derfra fokuserer på de berørte muskel grupper. Det kan være selve kranie muskulaturen, der ligger rundt om kraniet – men ofte også muskulaturen omkring øjne, tindinger, over ørene og specielt i nakken, hvor mange spændinger stammer fra.

Hovedmuskulatur

Hvordan Kan Hoved Massage Hjælpe På Hovedpine?

Hovedpine og hovedmassage. Begreber der hører mere sammen i en kontekst end du måske tror. Oftest stammer hovedpinen fra muskel grupper, der går fra øjnene, over tindinger, til ørene og om i nakken. Jeg masserer hele området og får muskel grupperne til at slappe af. Samtidig forøges blodgennemstrømningen, hvilket ligeledes får musklerne til at slappe af.  Ofte er en enkelt behandling nok – men har du et sværere tilfælde eller gentager du årsagen til hovedpinen – kan flere behandlinger være nødvendige.

Spændinger i hovedet

Spændings Hovedpine

​Den mest hyppige type af hovedpine i Danmark er spændingshovedpine. Du føler måske at et bånd eller bælte er blevet spændt om dit hoved – nogle gange med smerter til følge, mens det andre gange blot føles som et ubehag. Spændingshovedpine skyldes ofte muskel infiltrationer eller overanstrengelse af muskel grupper. Det kan eksempelvis være at du har arbejdet intensivt ved en skærm og knebet øjnene sammen, det kan skyldes at dine muskler korrigerer for en fejl i dit syn eller det kan skyldes en arbejds- eller sidde stilling, der har givet muskel infiltrationer i hoved muskulaturen eller i nakken.

Du kan læse mere om spændings hovedpine her

Læs mere om migræne her

Læs om hvordan wellness massage hjælper mod stress her

Læs om massage og rygsmerter her

Læs mere om Massage Behandlingerne her:

Du har måske også brug for:

Hvem er mine Massage kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, Roskilde, Ishøj og Køge. Det er kvinder, piger og mænd i alle aldre fra helt unge på 10-12 år og op til kunder i 80’erne.