Ægte Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Ved du hvor dybt Hot Stone Massage kommer i muskulaturen og vævet? Ønsker du at finde ud af hvorfor Hot Stone massage er blevet så populært? Så book tider her eller læs mere

Hot Stone Wellness

Har du brug for Massage der kommer i dybden og virkelig løser dine muskler op samtidig med at du slappes fuldstændig af?

Kombinationen af de varme lava sten og traditionel massage giver dig en massage, der virkelig kommer i dybden af vævet. De varme sten varmer dit væv op og benyttes samtidig periodevis til selve massagen. Der veksles mellem traditionel massage og brug af sten som redskab til massagen. Du skal blot nyde og vil opleve at du efter massagen er helt afslappet og at dine spændte ømme muskler er løsnet helt op. 

En Hot Stone Massage med varme sten er en hel krops massage. Den udføres derfor kun som en 60 min massage.

Hot Stone

Massage Priser

Hot Stone Massage udføres kun som 60 min massage:

60 Min……………………….. Dkr. 445,-

Fokus på dine behov…. Hvis der ikke er en booking lige efter din tid – får du massage i hele den bookede tid. Er der en booking umiddelbart efter, er det desværre nødvendigt at fratrække 5 min omklædningstid, for at undgå ventetid.

Hvordan foregår Hot Stone Massage hos Inessa?

Hot Stone Massagen udføres ved hjælp af basaltsten, der er Lava Sten fra tidligere aktive vulkaner. De har været varmet op til ekstreme temperaturer og er blevet afkølet langsomt. Det har bl.a givet dem evnen til at holde på varmen og afgive det jævnt til kroppen. En Hot Stone Massage hos Inessa er en aktiv massage, hvor du i hele forløbet masseres. En del af Massagen foretages som en afslappende olie massage på dele af kroppen, mens de varme sten klargør og opvarmer andre områder af vævet. Skiftevis masseres der med de varme sten og med hænderne – mens stenene flyttes rundt på kroppen. Senere benytter vi de varme sten til selve massagen og du vil opleve en massage der virkelig kommer i dybden – dels fordi de varme lavasten afgiver varmen langt ind i vævet og dels fordi de kan benyttes til at give en mere dyb massage end normalt. Vi afstemmer altid med dig, hvordan du ønsker massagen – da der er forskel fra person til person på – hvor dybt og hvor hårdt man ønsker massagen.

Hvad kan Hot Stone Massage gøre for dig?

Hot Stone Massage forbedrer dit stofskifte og hjælper overskydende væske i kroppen og toksiner bort. Den kan hjælpe patienten til at slippe af med fedt aflejringer, mildne gigt og depressioner. Herudover har den de samme positive egenskaber som traditionel massage – hvor den afhjælper muskelspændinger, forbedrer blodforsyning og forbedrer hudens elasticitet og fremtoning.

En Hot Stone behandling giver

  • Forbedret blodcirkulation
  • Lindring af muskelsmerter og ømhed
  • Afslapning og afspænding af kroppen
  • Forbedret varmeniveauet i kroppen
  • Forbedret immunitet
  • Forøger intensiteten af ​​muskelvævets arbejde
  • Fjerner toksiner og væsker fra kroppen
  • Rengør porer

Historien om Hot Stone massage?

Historien om Hot Stone massage går helt tilbage til oldtiden. Hot Stone behandlingen opstod i Mesopotamien og blev brugt meget i det antikke Rom og Tibet. Den var ligeledes en kendt behandlingsform i orientalsk medicin.

Hot Stone massage dukkede op i Danmark for nylig – men den er allerede blevet meget populær.

Ønsker du ikke Hot Stone Massage – men ønsker at nyde en afslappende massage anbefaler jeg i stedet en Wellness massage. 

Du kan læse mere om Wellness Massage her

Læs mere om Massage Behandlingerne her:

Du har måske også brug for:

Hvem er mine Massage kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, Roskilde, Ishøj og Køge. Det er kvinder, piger og mænd i alle aldre fra helt unge på 10-12 år og op til kunder i 80’erne.