Wellness Massage af Uddannet Massør

Wellness massage

Ønsker du afslappende Wellness Massage? Ønsker du de bedste priser på Wellness massage på Sydkysten? Vi du nyde livet og Slappe helt af? Så book tider her eller læs mere

Massage Olie
Afslappende afstressende massage

Ønsker du Velvære, Afslapning og Afstresning?

Så er lækker Wellness Massage  det du søger. Massagen får dig til at stresse helt af og mærke hvordan livet kan nydes. En stressende hektisk hverdag kalder på en pause engang imellem. En pause hvor det er muligt at koble helt af, slappe totalt af og bare nyde. Det er essensen af wellness massage.

 

Wellness massage

Massage Priser

Alle Massage Services:

30 Min……………………….. Dkr. 195,-

60 Min……………………….. Dkr. 375,-

Fokus på dine behov…. Hvis der ikke er en booking lige efter din tid – får du massage i hele den bookede tid. Er der en booking umiddelbart efter, er det desværre nødvendigt at fratrække 5 min omklædningstid, for at undgå ventetid.

Hvad er en afslappende og afstressende Wellness massage?

Wellness massage har ikke kun en effekt på det psykiske velvære i kroppen. Det har også en rigtig god effekt på forbedring af ​​bevægelsesapparatet, muskler, led og nerver.

Massagen påvirker hudens konsistens, musklernes smidighed samt nervesystemet. Der opnås derfor en effekt for hele kroppen. Det vidste de gamle massage mestre allerede for mange år siden og det er grundlæggende viden omkring nytteeffekterne af massage behandlinger.

Hvordan foregår Wellness Massagen

Det er vigtigt at massørens bevægelser og pres alle udelukkende udføres i retning af lymfeknuderne. Der er normalt tale om massage af hele kroppen – eksempelvis bagsiden af ​​hovedet, ryg, skuldre, arme, hænder, albuer, ben, fødder, knæ og hofter. Massageformen giver patienten mulighed for at slappe helt af og blot nyde massagen.

Ryg massage

Hvornår bør man få en wellness massage?

Wellness Massage giver som navnet antyder mulighed for at nyde, slappe helt af og frigive alle stress hormoner. Den er således specielt velegnet efter en hård arbejdsdag uanset om dagen har været fysisk hård eller belastende i form af følelsesmæssig stress eller som følge af træthed og stillesiddende arbejde. Den er også velegnet til dig der blot ønsker at lade batterierne op på ny og genfinde noget ny energi.

Hvordan nydes en Wellness Massage bedst?

Rummet, hvor massagen skal udføres skal være varmt og behageligt. Derudover skal rummet være afskærmet fra udefrakommende lys og lyd, der kan forstyrre. I nogle tilfælde bruges naturlyde eller dæmpet afslappende musik. Det er i høj grad op til kunden at udtrykke sine ønsker til dæmpet musik/lyde – da det er meget individuelt om man finder det afslappende eller irriterende.

Temperaturen i lokalet skal være indstillet så patienten ikke har det for koldt – ligesom massørens hænder skal være varme både inden og under massagen.

Uddannet massør

Valg af Massage Olie

Valget af massageolie er ikke lige gyldigt. Det skyldes at komponenter i olien absorberes af huden og trænger ind i kroppen gennem de åbne porrer. Det er derfor vigtigt at kende eventuelle allergier – eller at vælge en massage olie helt uden tilsætningsstoffer. Hos Inessa benyttes kun professionelle massage olier af høj kvalitet. Som udgangspunkt benyttes en duftfri professionel std olie eller mandelolie uden tilsætningsstoffer. Hvis der er specielle ønsker til olie, er det muligt at vælge olier med forskellige dufte – eksempelvis ”Summer” eller ”Rose”. 

Mange vælger også at benytte hoved massage eller Hot Stone Massage som afslappende Wellness massage. 

Du kan læse mere om Hot Stone Massage her

Du kan læse mere om hoved massage her

Læs mere om sportsmassage her

Læs mere om Massage Behandlingerne her:

Du har måske også brug for:

Hvem er mine Massage kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, Roskilde, Ishøj og Køge. Det er kvinder, piger og mænd i alle aldre fra helt unge på 10-12 år og op til kunder i 80’erne.