Fysiurgisk Massage af Erfaren Uddannet Massør

fysiurgisk massage

Ondt i Ryggen? Ømhed, Spændinger eller Smerter i Skulder, Ryg, Nakke eller andre steder, hvor ubehaget stammer fra Muskler, Sener eller Bindevæv? Ønsker du en Erfaren Uddannet Massør i Fysiurgisk Massage? Vil du samtidig have de bedste priser i hovedstadsområdet? Så book tider her eller læs mere

sportsmassage2

Har du ondt, problemer med muskler, sener eller væv?

Fysiurgisk Massage løser normalt problemer med ømhed, spændinger eller smerter i kroppen. Det kan i princippet være overalt på kroppen – eksempelvis arme, ben, skuldre, nakke og selvfølgelig den klassiske dårlige ryg.

Årsagen kan skyldes mange forskellige ting. Massagen kan behandle dig – men du bør også tænke på hvorfor smerterne er opstået? Er det forkert sidde eller gang stilling? Repetition af en bevægelse for mange gange? 

Oftest er der tale om kontor arbejde eller andet arbejde med en arbejdsstilling der er uvant for kroppen. I de tilfælde bør du sammen med massagen – tænke over om det er muligt at korrigere for årsagen – så problemet ikke gentager sig selv.

Der kan også være tale om en overbelastnings skade som følge af sport eller anden aktivitet. Min fysiurgiske massage dækker også sports massage – da det er samme teknik, der skal til for at behandle overbelastning eller ømme muskler.

Sport massage

Massage Priser

Alle Massage Services:

30 Min……………………….. Dkr. 225,-

60 Min……………………….. Dkr. 425,-

Fokus på dine behov…. Hvis der ikke er en booking lige efter din tid – får du massage i hele den bookede tid. Er der en booking umiddelbart efter, er det desværre nødvendigt at fratrække 5 min omklædningstid, for at undgå ventetid.

Hvad er Fysiurgisk Massage?

Det væv du normalt føler smerte i når du har udsat kroppen for en uvant arbejdsstilling eller sidde position er muskler, bindevæv, sener og ledbånd. Fysiurgisk massage er en dybde massage, hvor massøren arbejder dybt ned i vævet. Årsagen er at man ønsker at fjerne de affaldsstoffer, betændelses tilstande og mælkesyre, der har ophobet sig i vævet. Udbyttet er afslapning af vævet og genetablering af funktionerne

Hvad hjælper fysiurgisk massage på?

Formålet med Fysiurgisk massage er at sikre en genopretning af nedsat funktion eller smerter/ømhed i muskler og sener. Senerne skal være fri for betændelse og overbelastning, musklerne skal være afslappede og restituerede med lav spændstighed. Fysiurgisk massage hjælper mod overbelastningsskader, permanente skader eller pludselig opståede skader. Fysiurgisk massage kan også løsne områder i kroppen som har kompenseret for skader, dårlige arbejdsstillinger eller stillesiddende arbejde.

Er du stresset producerer din krop for meget kortisol. Det medfører at dine celler trækker sig sammen og slider langt mere på din krop. Det giver muskel sammentrækninger og spændinger og vil på sigt give mere permanente problemer for led, sener og muskler, hvis du ikke løsnes op.

Ryg massage

Hvordan foregår Fysiurgisk Massage hos Inessa?

Den Fysiurgisk massør vil starte behandlingen med en snak om hvor problemet er placeret, hvad de kan skyldes og hvor længe det har stået på. Årsagen er at det er både er vigtigt at behandle skaden men også at forhindre at problemet forsætter. Nu vil massøren benytte sin anatomiske viden og teknikker til at løsne op for problemet.

Efter at massøren har haft fokus på de problemfyldte områder vil spændingerne normalt løsnes og afslappes. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt med en serie af behandlinger der i givet fald planlægges med massøren.

Ryg nakke smerter

Hvad kan fysiurgisk massage behandle?

Fysiurgisk massage er rigtig godt mod muskelinfiltrationer og spændinger, samt knuder i muskulaturen. I ryggen kan diskusprolaps, iskias og lændesmerter lindres ved hjælp af massage. Se også hoved massage, hvis dine problemer er relateret til nakke eller spændings hovedpine. Skader som følge af arbejde som eksempelvis museskader, smerter i skulder eller tennis albue kan afhjælpes med massage. Træthed og stress vil ligeledes oftest kunne afhjælpes med fysiurgisk massage

 

Læs i stedet om Sportsmassage her

 

Læs mere om ondt i ryggen og behandlings metoder her

Læs mere om Massage Behandlingerne her:

Fysiurgisk Massage

fysiurgisk massage

Wellness Massage

Wellness Massage

Hoved Massage

Hoved massage

Graviditets Massage

Gravid massage

Medicinsk Massage

Medicinsk Massage

Du har måske også brug for:

Hvem er mine Massage kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, Roskilde, Ishøj og Køge. Det er kvinder, piger og mænd i alle aldre fra helt unge på 10-12 år og op til kunder i 80’erne.