Sports Massage der Kommer i Dybden

sports_massage

Har du brug for hurtig restitution? Har du trænet eller været til en hård konkurrence og ønsker at slippe af med ømhed og spændinger? Måske skal du afspændes og stresse af inden en konkurrence? Vores Sportsmassage kommer dybere end nogen anden massage du har prøvet

sportsmassage2

Har du brug for at din massør virkelig kommer i dybden 

Sportsmassage egner sig til aktive mennesker der har brug for at restituere og få musklerne blødt op. Efter hård træning eller konkurrence oplever du sikkert ofte at dine muskler er ømme og spændte? Det er en del af kroppens restitutions proces. Din krop har brug for tid efter fysisk aktivitet for at blive klar til den næste præstation. Vores Sports massage hjælper med at fremskynde den proces så du hurtigere er på toppen igen.  

sports kvinde

Massage Priser

Sports Massage :

60 Min……………………….. Dkr. 475,-

Fokus på dine behov…. Hvis der ikke er en booking lige efter din tid – får du massage i hele den bookede tid. Er der en booking umiddelbart efter, er det desværre nødvendigt at fratrække 5 min omklædningstid, for at undgå ventetid.

Ryg massage

Hvordan foregår Sports Massage hos Klinik Inessa?

Vores massør starter med at varme dine muskler op med hånd massage. Når dine store muskel grupper er varmet op –  benyttes vores professionelle massage Gun. Den kommer virkelig i dybden på et niveau som ingen massør kan. Styrken reguleres efter dine behov og ønsker. Den sidste del af tiden bruges igen til hånd massage af specielle muskler for sikre at også mindre muskel grupper er behandlet.

sportsmassage
  Har du i stedet ryg problemer kan du læse om denne specielle behandling her:

Læs mere om ondt i ryggen og behandlings metoder her

Læs mere om Massage Behandlingerne her:

Fysiurgisk Massage

fysiurgisk massage

Wellness Massage

Wellness Massage

Hoved Massage

Hoved massage

Graviditets Massage

Gravid massage

Medicinsk Massage

Medicinsk Massage

Du har måske også brug for:

Hvem er mine Massage kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, Roskilde, Ishøj og Køge. Det er kvinder, piger og mænd i alle aldre fra helt unge på 10-12 år og op til kunder i 80’erne.