Graviditets Massage af Uddannet Massør

Graviditets pude massage

Har du ondt i ryggen under din graviditet? Spænder din krop anderledes end den plejer? Måske har du fået mere vand i kroppen end du plejer? Heldigvis kan vi gøre noget ved det. Book tider og læs mere nedenfor

Graviditets Massage

Nyd din graviditet.

Sandsynligvis har du ondt i ryggen under din graviditet. Specielt nederst i ryggen og i lænden har mange gravide kvinder ondt. Rigtig mange kvinder får også vand i kroppen – specielt i ben, der ofte ses svulme op under graviditeten. Selvom en graviditet er en naturlig ting, er det alligevel en kæmpe belastning for din krop. Vægtfordelingen og holdningen påvirkes. Ofte medfører det en række fysiske gener. Ubehaget ses mange forskellige steder på kroppen. – mest klassisk som smerter i ryggen. Trænger du til at nyde din graviditet og lindre de ubehag, der naturligt følger med? Gravid Massage kan lindre dine problemer og hjælpe dig til at få en mere behagelig graviditets periode.

Graviditets massage er sikker og uden komplikationer. Hos Inessa benytter vi en speciel Graviditets pude, der beskytter både dig, dine ømme bryster og barnet.   

 

Gravide Massage

Massage Priser

Alle Massage Services:

30 Min……………………….. Dkr. 225,-

60 Min……………………….. Dkr. 425,-

Fokus på dine behov…. Hvis der ikke er en booking lige efter din tid – får du massage i hele den bookede tid. Er der en booking umiddelbart efter, er det desværre nødvendigt at fratrække 5 min omklædningstid, for at undgå ventetid.

Hvordan hjælper Graviditets Massage mod de komplikationer der følger med en Graviditet?

Er du så heldig at du er blevet gravid og venter et lille mirakel? Den periode du nu gennemgår er en tid fuld af lykke – men for en del, desværre også med nogle fysiske udfordringer. Det er for mange den mest spændende og lykkelige periode af deres liv, at være gravid og vente på en lille ny. Men i rigtig mange tilfælde oplever den gravide smerter, spændinger og ømhed. En del kvinder får også uro, vand eller hævelser i kroppen som følge af graviditeten. Jeg hører næsten altid om rygsmerter hos gravide, specielt nederst i ryggen. Det er desværre helt naturligt, da din krop får en vægtfordeling, der er helt anderledes end den du er bygget til og som dine muskler og sener er vant til.

Under graviditeten kan nogle også opleve humørsvingninger, kvalme, manglende energi og smerter i forskellige muskelgrupper, led og sener. Det skyldes alt sammen de påvirkninger din krop tilføres gennem hormoner og den ekstra belastning graviditeten er for din krop. Gravidmassage kan støtte din krop i at klare den ekstra belastning og være med til at du kommer mere afslappet igennem graviditeten og bevarer dit humør.

Gravid massage

Hvorfor skal jeg netop have gravidmassage hos Inessa?

Gravid massage er utrolig afslappende og løsner op for mange spændinger hos langt de fleste gravide. En af mine specialiteter – er graviditets massage. Jeg er uddannet i gravidmassage og du kan derfor være sikker på at både fostret og du er i sikre hænder under massagen. Vi bruger desuden en speciel graviditets pude, der egner sig optimalt til massage af gravide. Her er plads til maven i hele forløbet og ømme bryster kommer heller ikke i vejen for at du kan blive løsnet op. Er du i slutningen af din graviditet vil vi foretage Massagen liggende på siden.

Inden massagen tager vi en snak om du ønsker en dyb muskelafslappende massage, hvor vi tager lidt mere fat – eller om du foretrækker en mere forsigtig massage, der afstresser din krop og giver velvære.

Gravid massage briks

Kan massage skade graviditeten og fostret? Hvor længe kan jeg få graviditetsmassage?

Du skal ikke være nervøs for massage mens du er gravid. Med mindre at der er specielle komplikationer i din graviditet – vil det beviseligt være en hjælp for din krop, dit humør og for din lille nye – at få graviditetsmassage. Har du kendte komplikationer anbefaler jeg altid at tage en snak med din læge eller jordemoder inden massagen. Men er alt som det skal være, kan der med fordel, endda gives graviditets massage helt frem til termin. Massagen kan nemlig være medvirkende til at du slapper bedre af og naturligt danner flere fødselshormoner, der naturligt medvirker til stille og roligt at forberede fødslen.

Har du født? Det er en stressende tid og nu opholder du dig i uvante stillinger og er måske stresset. Massage kan også hjælpe dig i tiden med den lille nye. Læs eks mere om Wellness Massagen

Læs om hvordan wellness massage hjælper mod stress her

Læs om massage og rygsmerter her

Læs mere om Massage Behandlingerne her:

Du har måske også brug for:

Hvem er mine Massage kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, Roskilde, Ishøj og Køge. Det er kvinder, piger og mænd i alle aldre fra helt unge på 10-12 år og op til kunder i 80’erne.