Urolige ben - Restless Legs - hvad er det og hvordan kan det behandles?

Uro i ben

Har du Urolige Ben? Oplever du at dine ben i hvile kan sitre, føler elektrisitet i benene, at du har uro i benene og måske endda at de spjætter af sig selv? Så har du sikkert Urolige Ben, Restless Legs (RLS), Rastløse ben eller Willis Ekbom sygdom, som lidelsen også kaldes. Det kan udvikle sig til et alvorligt problem – stresse dig, medføre depression og forhindre din nattesøvn og du bør få gjort noget ved det. Urolige Ben er en lidelse, der ofte kan mildnes og i nogle tilfælde endda kureres. Se her hvilke behandlingsmuligheder vi tilbyder

Restless legs RLS

Hvordan foregår behandlingen af Urolige Ben med vores Medicinske godkendt maskinelle Pressure kompressions terapi?

Du kan have uro i benene pga flere årsager:

Genetisk/arvelige betingelser

Nervesygdomme

Nervebetændelse

Alder

Vitamin mangel og vigtige mineraler

Vene problemer, der medfører at muskler/nerver ikke får næringsstoffer nok

Hvis det er første gang du besøger os tager vi en kort snak om din situation og eventuelle kendte årsager. Behandlingen vil fokusere på at påvirke dine nervetråde og muskler i benene og fødderne. Vi giver dig desuden en vitamin cocktail (alm godkendte vitaminer og mineraler i godkendte doser) så vi sikrer at din krop ikke mangler vigtige mineraler Behandlingen har en varighed af ca 60 min og indeholder:

  • Vi starter med at tage dit blodtryk. Dette for at checke at du overholder grænseværdierne for behandlingen.
  • Du får en vitamin og mineral cocktail (Der er tale om et mix af vitaminer, der er godkendt af sundhedsmyndighederne og som læger mener ofte mangler hos personer med urolige ben)
  • Dine muskler varmes op  og dine nerver stimuleres med massage i dine problem områder.
  • Der gennemføres pressure kompressions terapi i fødder, under- og overben i ca 40 min, mens du slapper af på ryggen.
  • Du får vitamin cocktail med hjem, som du skal tage den efterfølgende dag efter morgenmaden.

Normalt kan du mærke en forskel allerede efter en behandling. En effektiv behandling indebærer dog normalt en serie af behandlinger.

Behandlingen er helt ufarlig, uden smerter og afslappende. Du kan læse mere om vores pressure behandlinger og professionelle udstyr her

Urolige Ben

Behandlinger Priser

Vores Medicinske behandlinger

Vand i kroppen behandling – Lymfedrænage 60 min…….. Dkr. 295,-

Kredsløbs behandling – bedre blodomløb 60 Min…………. Dkr. 295,-

Overvægt behandling 60 min……………………………………. Dkr. 295,-

Urolige Ben (Restless Legs) 60/90 min………………… Dkr. 295/395,-

Senior Massage, Kredsløb, ømhed og agilitet 60 Min……. Dkr. 295,-

Ondt i Ryggen 30/60 min……………………………………. Dkr. 180/295,-

Pressure Kompressions Massage Ben/arme 45/90 min Dkr. 265/395,-

Fokus på dine behov…. Hvis der ikke er en booking lige efter din tid – får du behandling i hele den bookede tid. Er der en booking umiddelbart efter, er det desværre nødvendigt at fratrække 5 min omklædningstid, for at undgå ventetid.

Rastløse Ben

Hvilke Problemer medfører Urolige Ben

Urolige ben kan være invaliderende for dem der er hårdest ramt. Man kan opleve problemer med at slappe af, falde i søvn og gennemføre en hel nats søvn. Ofte er man træt og uoplagt fordi man ikke har fået en ordentlig nattesøvn. Når benene er i ro – oplever man ubehag og ”krilleren” i dem – der giver en stærk trang til at bevæge benene. Man får det bedre ved aktivitet – men så snart benene igen skal hviles kommer uroen tilbage

Hvad er Urolige Ben?

Urolige ben er en tilstand med mange navne. Restless Legs (RLS), rastløse ben, Rastløse ben, Willis Ekbom sygdom, og urolige ben er betegnelse for en tilstand hvor man oplever muskel spændinger i benene, der giver lyst til at bevæge benene eller endda i nogle tilfælde hvor musklerne begynder at spjætte/arbejde af sig selv. Følelsen optræder specielt når benene er i hvile og kan således give store udfordringer i forhold til at slappe af, falde i søvn og at få en sammenhængende nattesøvn.

RLS

Årsager Til Urolige Ben/RLS

Urolige ben er et udtryk for en egentlig sygdom. Årsagerne er forskellige fra person til person men arvelige betingelser menes at være en væsentlig faktor. Herudover kan nervesygdom eller nervebetændelse udløse lidelsen.

Specielt vitaminmangel er kendt for også at kunne medføre urolige ben. Vi arbejder derfor med en speciel medicin cocktail i vores behandling, der selvfølgelig er godkendt af sundhedsmyndighederne. 

Læs mere om Medicinske Behandlingerne her:

Du har måske også brug for:

Hvem er mine Massage kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Hundige, Havdrup, Lille Skensved, Roskilde, Ishøj og Køge. Det er kvinder, piger og mænd i alle aldre fra helt unge på 10-12 år og op til kunder i 80’erne.